Meciul zilei – 23.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 January, 2014. Postat in Meciul Zilei

Atletico Madrid vs Bilbao (23.01.2014) – ora 22:00
meciul zilei2Mansa tur a sferturilor de finala din Cupa Regelui Spaniei se va incheia joi seara de la ora 22:00, atunci cand Atletico Madrid si Athletic Bilbao vor fi puse fata in fata, gazdele avand prima sansa.
Meciul din campionat in acest sezon a fost castigat de Atletico Madrid, scor 2-0 tot pe propriul teren, insa Bilbao s-a impus in ultimul meci acasa, scor 3-0 in Ianuarie anul trecut.
Atletico MadridBilbao
Atletico Madrid a reusit o singura victorie in ultimele patru partide, insa adversarii au fost pe masura, si anume Barcelona (0-0), Sevilla (1-1) si Valencia (1-1 si 2-0). Astfel, Diego Costa si colegii sai au ratat sansa de a trece pe prima pozitie in clasamentul din La Liga, mergand in continuare cot la cot cu Barcelona, si mai nou, Real Madrid. Atletico a suferit destul de mult in atac in ultima perioada.De partea cealalta a baricadei se afla Bilbao, revelatia acestui sezon in Spania, si una din candidatele la locul patru. Bascii isi doresc cu siguranta un parcurs cat mai bun si in Copa del Rey. Forma de moment este una de laudat, Muniain si colegii sai castigand ultimele trei partide fara probleme, marcand in medie de patru ori pe joc. Bilbao a bifat un egal si trei esecuri insa in ultimele patru deplasari.
Pariuri Atletico Madrid vs Bilbao
Info pariuri sportive: Bilbao +2.0 HA @ 1.40

  • Athletic Bilbao are un sezon foarte bun, cum de altfel are si Atletico. Ne asteptam la un meci destul de strans, pe care bascii sa nu-l piarda la doua sau mai multe goluri. Daca vor pierde fix la doua goluri diferenta, miza va fi rambursata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , , , , ,