Meciul zilei – 23.01.2019

Bilet realizat de bonus in 23 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Burton – Manchester City

Semifinalele Cupei Ligii Angliei aduc in atentia pariorilor un meci foarte dezechilibrat in care Manchester City are de rezolvat o simpla formalitate in returul de la Burton. Sansele calificarii celor de la Burton sunt minime, chiar daca vor evolua in fata propriilor fani jucatorii antrenati de Nigel Clough au o misiune imposibila dupa ce in prima mansa au pierdut cu scorul de 9-0 pe terenul celor de la Manchester City.

Acest meci nu mai reprezinta o miza reala pentru campioana en-titre din Premier League, insa poate reprezenta pentru pariori o sansa foarte buna de a-si spori veniturile. Burton este o formatie care evolueaza in liga a treia din Anglia si in ultimele 5 partide a obtinut o singura victorie, deci nici moralul gazdelor nu este foarte ridicat in comparatie cu cel al oaspetilor. Manchester City are 6 victorii consecutive in care a incasat doar 2 goluri si a reusit sa marcheze 27 de goluri in poarta adversarelor.

Este foarte posibil ca managerul cetatenilor, Joseph Guardiola, sa odihneasca cativa dintre cei mai importanti jucatori, insa chiar si in aceste conditii lotul celor de la Manchester City contine multi fotbalisti de valoare care vor oferi un meci de calitate astazi. Asadar, propunem pariorilor sa mizeze pe optiunea peste 3.5 goluri, un pronostic pentru care agentiile de pariuri acorda cota 1.70 si este mult mai profitabil decat o victorie a cetatenilor.