Pariul zilei – 23.01.2019

Bilet realizat de bonus in 23 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Sevilla – FC Barcelona

Cupa Spaniei este unul dintre trofeele pe care FC Barcelona si le propune sa le castige in fiecare an, fiind una dintre cele mai puternice formatii ale Europei, gruparea antrenata de Ernesto Valverde va incerca sa obtina un rezultat cat mai avantajos in deplasarea de la Sevilla.

Aceasta este prima mansa a sferturilor de finala, iar gazdele de la Sevilla sunt cotate cu a doua sansa la victorie, pariorii trebuie sa tina cont si de faptul ca in ultimele 3 partide aceasta formatie nu a reusit sa marcheze nici un gol si a suferit 3 infrangeri. De partea cealalta FC Barcelona se afla intr-o forma foarte buna, ultimele 3 confruntari au fost castigate de echipa catalana si trebuie sa mai evidentiem faptul ca in fiecare meci Barcelona a marcat cate 3 goluri.

Ultimul esec al catalanilor a fost inregistrtat tot in Cupa Spaniei, in prima mansa a optimiilor disputata in deplasare la Levante, o partida care s-a terminat cu scorul de 2-1, golul Barcelonei fiind reusit in minutul 85 din penalty. Este posibil ca si in aceasta intalnire Ernesto Valverde sa menajeze cativa titulari si sa incerce sa transeze calificarea pe Camp Nou, insa cel mai indicat pronostic ramane un succes al oaspetilor cotat cu 2.30 deoarece valoarea individuala a jucatorilor Barcelonei este net superioara celor de la Sevilla.