Meciul zilei – 23.02.2019

Bilet realizat de bonus in 23 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Poli Iasi – CFR Cluj

Liderul actual al Ligii I va intalni astazi o adversara foarte motivata deoarece Poli Iasi are mare nevoie de cele 3 puncte pentru a spera la un loc in Play-off. In momentul de fata CFR Cluj are un avans de 3 puncte fata de Universitatea Craiova si FCSB, principalele urmaritoare in lupta pentru titlu. In partidele din 2019 ardelenii nu au obtinut nici o victorie, iar presiunea este tot mai mare pe Toni Conceicao si jucatorii sai, deci oaspetii de astazi vor incerca sa domine meciul pentru a obtine victoria.

Nu trebuie omisa totusi motivatia si increderea celor de la Poli Iasi, chiar daca agentiile de pariuri le acorda a doua sansa la victorie, formatia moldovenilor vine dupa doua victorii fara gol primit care a imbunatatit semnificativ moralul. Gazdele de astazi au acumulat doar 34 de puncte pana acum iar diferenta fata de primele 6 echipe nu este foarte mare.

Daca Poli Iasi nu va reusi sa se impuna astazi, va urma deplasarea de la Hermannstadt unde singura optiune este o victorie pentru a evita emotiile retrogradarii pe acest final de sezon. Avand in vedere diferentele de valoare intre cele doua adversare ne asteptam la un joc dominat de clujeni, dar cea mai precauta alegere este varianta de sub 2.5 goluri marcate, un pronostic care este cotat cu 1.55 si va aduce profit indiferent de castigatoarea acestei partide.