Pariul zilei – 23.02.2019

Bilet realizat de bonus in 23 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Sevilla – FC Barcelona

Campioana en-titre a Spaniei se apropie de un nou titlu in La Liga, iar in deplasarea de la Sevilla cei de la FC Barcelona pot obtine o noua victorie care sa mareasca avansul fata de celelalte contra-candidate. In ultimele 5 partide trupa catalana a obtinut o singura victorie si 4 rezultate de egalitate, iar ultima infrangere a fost suferita tot pe terenul Sevillei, dar intr-o partida din Cupa Spaniei.

Acel meci s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru formatia gazdelor iar Barcelona a reusit in returul de pe Camp Nou sa obtina o victorie zdrobitoare cu scorul de 6-1 care sa ii asigure calificarea in semifinalele Cupei Spaniei. Cele doua grupari au oferit un meci spectaculos si in partida din turul campionatului, acea intalnire s-a terminat cu scorul de 4-2 pentru catalani. Inca nu stim daca vom avea parte de un numar la fel de mare de goluri dar putem anticipa un nou succes al celor de la FC Barcelona.

Tot formatia antrenata de Ernesto Valverde s-a impus si in prima partida directa din acest sezon, chiar daca scorul din Supercupa Spaniei a fost mai strans noi va sugeram sa mizati astazi pe un succes al oaspetilor care este cotat cu 1.95 si reprezinta un pronostic foarte generos avand in vedere perioada nefasta prin care trece Sevilla.