Meciul zilei – 23.04.2019

Bilet realizat de bonus in 23 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Tottenham – Brighton

Pe acest final de sezon lupta pentru primele 4 locuri din Premier League devine tot mai interesanta deoarece in ultima etapa am avut parte de multe surprize care au micsorat diferenta intre candidatele pentru un loc in UEFA Champions League. Mentionam faptul ca Manchester City si Liverpool s-au detasat de celelalte formatii din Anglia si sunt singurele echipe care mai au sanse reale sa castige titlul de campioana, iar astazi la rubrica Meciul Zilei ne vom concentra atentia spre duelul dintre Tottenham si Brighton.

In perioada recenta Tottenham a avut un program mai incarcat si a pierdut mai multe puncte in campionat dar a obtinut calificarea in semifinalele UEFA Champions League. In acest moment gruparea londoneza ocupa a treia pozitie din campionat dar diferenta fata de Manchester United, ocupanta locului 6, este de doar 3 puncte, deci este posibil ca pana la finalul stagiunii jucatorii lui Mauricio Pochettino sa piarda sansa de a evolua si in sezonul urmator in cea mai puternica competitie a cluburilor europene.

Adversara de astazi este o formatie care trece printr-o criza, Brighton nu a marcat nici un gol in ultimele 5 partide si se apropie tot mai mult de zona periculoasa a clasamentului. Avand in vedere aceste aspecte ne asteptam la un meci in care ambele echipe sa atace, iar optiunea de peste 2.5 goluri inscrise poate aduce cota 1.80 celor care vor sa obtina un castig din aceasta partida.