Pariul zilei – 23.04.2019

Bilet realizat de bonus in 23 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Alaves – Barcelona

In drumul sau catre un nou titlu de campioana a Spaniei FC Barcelona va infrunta in aceasta seara de la ora 22:30 pe Alaves, o adversara care nu ar trebui sa puna foarte multe probleme. Probabil ca avantajul terenului propriu reprezinta singurul amanunt care este in favoarea celor de la Alaves, insa FC Barcelona a pierdut doar doua partide oficiale in acest an, ambele fiind in Cupa Spaniei acolo unde catalanii au reusit sa se revanseze pe Camp Nou.

Pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca Alaves nu are nici o victorie in ultimele 5 etape si chiar daca este clasata pe pozitia a opta este putin probabil ca vor reusi sa incurce planurile Barcelonei care ocupa pozitia de lider din La Liga cu un avans de 9 puncte fata de Atletico Madrid.

Mai trebuie sa subliniem si diferenta de calitate a jucatorilor din cele doua formatii, in formula de astazi a oaspetilor pot evolua cativa dintre cei mai talentati fotbalisti in lume, printre care ii vom aminti pe Philippe Coutinho, Lionel Messi, Luis Suarez sau Ousmane Dembele. FC Barcelona a castigat si ultimele 5 confruntari directe cu Alaves, iar astazi cei care vor miza pe un nou succes al trupei lui Ernesto Valverde vor obtine cota 1.55 de la majoritatea agentiilor de pariuri.