Meciul zilei – 23.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 May, 2015. Postat in Meciul Zilei

CFR Cluj vs Rapid (23.05.2015) – ora 21:00
meciul zilei2CFR Cluj si Rapid Bucuresti vor fi adversare sambata aceasta de la ora 21:00, in ultimul meci al zilei in Romania Liga 1. Ambele echipe se afla insa sub linia de plutire, dar exista posibilitatea pentru fiecare de a se salva momentan.
CFR Cluj Rapid
CFR Cluj este una dintre cele mai in forma echipe ale momentului in Liga 1, cu trei victorii si doua remize. Clujenii sunt pe 16, cu 30 de puncte, asta dupa ce federatia i-a penalizat pe ardeleni cu 24 de puncte. Daca si-ar primi punctele inapoi, ceea ce e foarte posibil, clujenii ar urca in acest moment direct pe podium, pe locul trei. Ramane de vazut ce se va intampla la final. Pe de alta parte, Rapid Bucuresti vine dupa un rezultat dezamagitor, 1-2 cu CS U Craiova etapa trecuta, asta dupa ce giulestenii chiar au condus cu 1-0 in prima faza. Echipa din capitala este a 13-a la ora actuala, prima sub linia de plutire, cu 33 de puncte, la doua lungimi de salvare, cu doua etape ramase. Daca CFR-ul si-ar recastiga punctele, atunci Rapid s-ar duce in liga secunda.
Pariuri – CFR Cluj vs Rapid
Info pariuri sportive X2 @ 1.53

  • CFR Cluj nu are de ce sa mai lupte in momentul de fata, fiind retrogradata deja, singura posibilitate de a se salva fiind recastigarea punctelor cu care a fost penalizata, la TAS. Rapid insa trebuie sa dea totul si ma astept la un meci cu cel putin un punct pentru oaspeti, destul de dubios.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!