Meciul zilei – 22.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 May, 2015. Postat in Meciul Zilei

Mjondalen vs Molde (22.05.2015) – ora 20:00
meciul zilei2Cea de-a zecea etapa din Norvegia Tippeligaen va avea loc in acest weekend si va fi deschisa de duelul dintre Mjondalen si Molde, duel intre doua formatii care n-au inceput tocmai excelent sezonul. Oaspetii sunt vazuti cu prima sansa la agentiile de pariuri.
MjondalenMolde
Mjondalen se prezinta la acest meci dupa infrangerea suferita etapa trecuta pe terenul lui Valerenga, 2-4, picand in cea de-a duoa jumatate a clasamentului. Mai exact, echipa se afla la ora actuala pe locul zece in Tippeligaen, cu 12 puncte si cu un golaveraj de 15-18. Gazdele au un atac decent, insa defensiva e foarte modesta, cu o medie de doua goluri primite pe etapa pana la ora actuala.Molde este un nume ceva mai sonor in fotbalul norvegian, insa nici aceasta n-a inceput prea bine stagiunea. Echipa vizitatoare a bifat patru victorii, doua remize si trei esecuri in cele noua etape de pana acum, fiind a sasea clasata, cu 14 puncte si cu un golaveraj de 21-12. Exceptand liderul Rosenborg, Molde are cel mai puternic atac din Norvegia dupa primele noua runde scurse.
Pariuri – Mjondalen vs Molde
Info pariuri sportive Peste 2.5 goluri @ 1.60

  • In precedentele noua etape jucate de cele doua protagoniste, in meciurile la care acestea au luat parte s-au marcat nu mai putin de 66 de goluri, ceea ce inseamna enorm. Mizam astazi pe un meci de over 2,5 la o cota atractiva.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!