Meciul zilei – 22.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 May, 2015. Postat in Meciul Zilei

Mjondalen vs Molde (22.05.2015) – ora 20:00
meciul zilei2Cea de-a zecea etapa din Norvegia Tippeligaen va avea loc in acest weekend si va fi deschisa de duelul dintre Mjondalen si Molde, duel intre doua formatii care n-au inceput tocmai excelent sezonul. Oaspetii sunt vazuti cu prima sansa la agentiile de pariuri.
Mjondalen Molde
Mjondalen se prezinta la acest meci dupa infrangerea suferita etapa trecuta pe terenul lui Valerenga, 2-4, picand in cea de-a duoa jumatate a clasamentului. Mai exact, echipa se afla la ora actuala pe locul zece in Tippeligaen, cu 12 puncte si cu un golaveraj de 15-18. Gazdele au un atac decent, insa defensiva e foarte modesta, cu o medie de doua goluri primite pe etapa pana la ora actuala. Molde este un nume ceva mai sonor in fotbalul norvegian, insa nici aceasta n-a inceput prea bine stagiunea. Echipa vizitatoare a bifat patru victorii, doua remize si trei esecuri in cele noua etape de pana acum, fiind a sasea clasata, cu 14 puncte si cu un golaveraj de 21-12. Exceptand liderul Rosenborg, Molde are cel mai puternic atac din Norvegia dupa primele noua runde scurse.
Pariuri – Mjondalen vs Molde
Info pariuri sportive Peste 2.5 goluri @ 1.60

  • In precedentele noua etape jucate de cele doua protagoniste, in meciurile la care acestea au luat parte s-au marcat nu mai putin de 66 de goluri, ceea ce inseamna enorm. Mizam astazi pe un meci de over 2,5 la o cota atractiva.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!