Pariul zilei – 22.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 22 May, 2015. Postat in Pariul Zilei

Porto vs Penafiel (22.05.2015) – ora 22:30
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 22 Mai, nu are o cota extraordinara, insa merita incercat. Mai exact, cota aleasa de noi este de 1.57 in acest moment si vine de la meciul dintre Porto si Penafield, primul duel al ultimei etape in Primeira Liga.
Porto Penafiel
FC Porto se prezinta la acest joc dupa un egal care i-a facut sa piarda titlul chair si matematic, fiind pe doi in acest moment, cu 79 de puncte, la trei in spatele Benficai, dar si cu un golaveraj considerabil mai slab. Mai exact, Porto are un golaveraj de 72-13, pe cand Benfica 82-15. Echipa gazda s-a prezentat admirabil pe teren propriu, castigand 43 de puncte sezonul acesta din 48 posibile pana acum. Pentru Penafiel va fi greu sa emita pretentii la o astfel de partida. Echipa se afla pe ultimul loc in Primeira Liga, retrogradata din punct de vedere matematic, iar motivatie lipseste cu siguranta in aceste momente. Echipa a strans doar 22 de puncte in 33 de etape si nu se poate lauda nici cu golaverajul de 29-67, de departe cel mai slab din campionatul intern.
Pariuri Porto vs Penafiel
Info pariuri sportive: Porto -2.5 HA @ 1.57

  • Ne-am indreptat atentia catre o victorie categorica a celor de la Porto. Meciul nu mai are nici o miza, gazdele urmand sa termine pe doi, iar oaspetii sa retrogradeze, dar ne asteptam ca diferenta dintre cele doua sa fie una vizibila clar si pe tabela.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!