Meciul zilei – 23.05.2019

Bilet realizat de bonus in 23 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Stuttgart – Union Berlin

Dupa mai multe rezultate prin care si-a dezamagit fanii VFB Stuttgart are astazi sansa sa salveze acest sezon si sa ofere suporterilor o victorie in prima mansa din barajul pentru participarea in urmatorul sezon de Bundesliga. Adversara intalnita astazi de VFB Stuttgart este Union Berlin, o echipa care a reuist sa termine pe pozitia a treia din liga secunda germana si va avea sansa istorica de a promova in Bundesliga.

Acest club nu are un istoric foarte bogat, in urma cu 13 ani se afla in liga a patra germana, iar singurul trofeu din palmares este o Cupa a Republicii Democrate Germane cucerita in 1968. Union Berlin a obtinut dreptul de a participa la acest baraj chiar in ultima etapa a sezonului normal cand a obtinut un rezultat de egalitate in deplasare la Bochum dupa ce berlinezi au fost condusi cu 2-0 si au marcat ambele goluri in ultimele 10 minute regulamentare.

Astfel, va puteti imagina faptul ca Union Berlin este o echipa foarte surprinzatoare si spectaculoasa care poate incurca planurile pariorilor. Stuttgart a mai evoluat in urma cu 2 ani in esalonul secund si atunci a castigat meciul de acasa cu Union, deci cel mai indicat pronostic pentru partida de astazi ramane tot un succes al gazdelor care este cotat cu 1.85 de majoritatea agentiilor de pariuri.