Pariul zilei – 23.05.2019

Bilet realizat de bonus in 23 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Mexic U20 – Italia U20

Prima partida importanta de la Campionatul Mondial Under 20 poate reprezenta pentru pariori o sansa de a obtine o cota profitabila, partida dintre selectionatele Mexicului si Italiei va fi analizata in continuarea acestui articol pentru a va ajuta sa alegeti cel mai inspirat pronostic. Cele doua echipe fac parte din grupa B, o grupa in care mai evolueaza Japonia si Ecuador, insa Italia ramane marea favorita la calificare.

Selectionata italiana este pregatita de Paolo Nicolato, un selectioner cu multa experienta care are in lot cei mai talentati tineri jucatori din Serie A. Probabil ca cel mai periculos atacant al italienilor este Andrea Pinamonti, un fotbalist de la Inter Milano care a fost imprumutat in acest sezon la Frosinone si a reusit sa marcheze de 5 ori in 27 de aparitii in Serie A.

De partea cealalta lotul Mexicului este format din jucatori mai putin cunoscuti deoarece evolueaza in campionatul intern, singurul fotbalist convocat de la un club strain fiind Diego Lainez care evolueaza in Spania pentru Betis Sevilla. Avand in vedere ca este prima partida de la turneul final jocul celor doua echipe inca nu este bine conturat, iar cei doi selectioneri vor prefera o abordare mai defensiva, in concluzie optiunea sub 2.5 goluri marcate cotata cu 1.65 poate fi alegerea castigoare in aces meci.