Meciul zilei – 23.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 23 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Marseille vs Benfica (23.07.2014) – ora 21:00
meciul zilei2Probabil cel mai tare si mai incins amical al zilei de azi, 23 Iulie, va avea loc intre Olympique Marseille si Benfica Lisabona, cele doua tabere pregatindu-se pentru stagiunile ce stau sa inceapa. Acum doua veri cele doua tabere s-au mai duelat inrt-un amical, castigat de vulturi atunci cu scorul de 2-0 in deplasare.
Marseille Benfica
Marseille, in ciuda formei bune din finalul sezonului trecut, a ratat calificarea in cupele europene, iar in aceasta stagiune se poate concentra 100% pe competitiile interne. OM a inceput ca din tun pregatirea din aceasta vara, trecand fara emotii de Bayer Leverkusen, scor 4-1 in urma cu patru zile, in primul amical al verii pentru francezi. Benfica Lisabona si-a inceput si ea deja pregatirea de vara, acesta fiind al treilea amical. Campioana Portugaliei si detinatoarea Cupei Ligii si Cupei Portugaliei, a castigat primul joc de pregatire, scor 1-0 cu Estoril, dupa care a pierdut in fata rivalilor de la Sporting Lisabona, scor 0-1, astfel ca inca este in cautarea formei de acum 2-3 luni.
Pariuri Marseille vs Benfica
Info pariuri sportive: Sub 3.5 goluri @ 1.36

  • La ce am vazut in primele doua amicale ale Benficai este firesc sa ne asteptam la un meci cu putine reusite. OM vine dupa o victorie la scor, insa nici ea nu este o echipa de over, ba chiar din contra.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,