Pariul zilei – 23.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 23 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

York vs Hull (23.07.2014) – ora 21:30
pariul zilei2In aceasta seara de la ora 21:30 Hull City isi va sustine al doilea meci de pregatire al verii, adversara tigrilor urmand  sa fie o formatie de League Two, York. De la acest meci am ales pariul zilei, iar cota este de 2.08 la bet365.
Ultima data cand s-au intalnit cele doua a fost in 2010, atunci cand Hull s-a impus cu 1-0 tot in deplasare si tot intr-un amical.
York Hull
York vine la acest meci dupa un sezon in care nu a fost tocmai departe de promovare, jucand in play-off, insa n-a avut prea multe sanse. Gazdele raman astfel in League Two, a patra liga engleza de fotbal. Acestia au sustinut trei amicale vara aceasta, oferind de toate, si anume o victorie, un egal si un esec. In nici una din aceste partide nu au reusit ambele formatii sa inscrie. Hull City de cealalta parte a baricadei vine dupa un sezon bun in Premier League si in FA Cup, mai ales cupa, acolo unde a jucat finala, pierduta insa contra lui Arsenal dupa prelungiri. Hull va participa totusi in Europa League sezonul acesta. Primul si singurul amical al verii a fost castigat de tigrii cu 5-0 in fata lui Harrogate, formatie din ligile regionale.
Pariuri York vs Hull
Info pariuri sportive: Hull -1.0 HA @ 2.08

  • Desi e putin riscant, mizam pe superioritatea lui Hull in acest meci, astfel ca am ales sa mergem pe o victorie clara a acestora. Chiar daca tigrii se vor impune la limita de un gol, pariul nu va fi pierdut, banii urmand sa fie rambursati.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,