Meciul zilei – 24.02.2019

Bilet realizat de bonus in 24 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Manchester United – Liverpool

In lupta pentru titlul de campioana al Angliei Liverpool trebuie sa tina pasul cu Manchester City, iar in aceasta etapa trupa antrenata de Jurgenn Klopp are o deplasare foarte dificila pe terenul celor de la Manchester United, una dintre cele mai in forma echipe ale momentului. Diavolii din Manchester au pierdut cea mai recenta partida de pe Old Trafford impotriva francezilor de la PSG, dar in ceea ce priveste meciurile din Premier League cei de la Manchester United au inregistrat 4 victorii si un rezultat de egalitate in precedentele 5 partide sustinute in fata propriilor fani.

Pentru Liverpool va fi destul de dificil sa obtina un rezultat pozitiv in aceasta confruntare deoarece cormoranii au inregistrat doar 2 victorii in ultimele 5 deplasari. Liverpool este in continuarea echipa cu cea mai eficienta defensiva din campionatul Angliei, dar nu trebuie a omitem si atmosfera foarte optimistia creata de Ole Gunnar Solskjaer in vestiarul trupei de pe Old Trafford.

Cea mai recenta partida directa a avut loc la mijlocul lunii decembrie si s-a terminat cu victoria cormoranilor cu scorul de 3-1, iar in aceasta seara Manchester United este gazda si cel mai indicat pronostic este varianta de sansa dubla 1X cotata cu 1.65, dar acest derby al fotbalului englez merita urmarit chiar daca nu veti alege nici un pronostic.