Pariul zilei – 24.02.2019

Bilet realizat de bonus in 24 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Dortmund – Leverkusen

In cele 23 de etape disputate pana acum in Bundesliga Borussia Dortmund si Bayer Leverkusen s-au dovedit a fi doua dintre cele mai spectaculoase si ofensive echipe, iar astazi pariorii au prilejul sa obtina un pronostic avantajos in confruntarea dintre cele doua grupari. Favorita la victorie este Borussia Dortmund, liderul campionatului german are cele mai mai multe goluri marcate si are nevoie de o victorie pentru a lua un avans fata de rivala Bayern Munchen care in acest moment se afla la egalitate de puncte.

Adversara de astazi intalnita de Borussia se afla doar pe pozitia a sasea si spera ca la finalul sezonului sa termine in primele 4 clasate si sa isi castige dreptul de a evolua in UEFA Champions League. Chiar daca intre cele doua echipe este o diferenta consistenta in clasament nu trebuie sa uitam ca Bayer Leverkusen a reusit sa produca ultima infrangere a celor de la Bayern Munchen, intr-o partida ce s-a disputat in urma cu doar 3 saptamani.

Acest succes a fost cel mai important din ultimele 4 victorii consecutive inregistrate de jucatorii lui Peter Bosz, o serie care a dus multa incredere formatiei din Leverkusen. Pentru pariori cel mai indicat pronostic este varianta de peste 2.5 goluri marcate cotata cu 1.55 deoarece ambele formatii au o strategie ofensiva si este posibil sa avem un duel foarte spectaculos.