Meciul zilei – 24.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 24 March, 2016. Postat in Meciul Zilei

Italia vs Spania (24.03.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Fara doar si poate aceasta este atractia principala de astazi, Italia si Spania fiind cele doua protagoniste. Lovitura de start va fi data la ora 21:45, iar intr-un astfel de amical nu ar trebui sa ne surprinda nici un rezultat.
ItaliaSpania
Italienii n-au avut emotii in calificarile pentru Euro 2016, sperand sa ajunga cat mai departe la turneul final din vara. Dupa terminarea campaniei de calificare, Italia a sustinut doua amicale in finalul anului 2015, fara sa impresioneze, bifand un esec, 1-3 vs Belgia si o remiza, 2-2 vs Romania. Totusi gazdele sunt fara esec in ultimele patru meciuri acasa, laudandu-se cu trei succese si un egal.De partea cealalta a baricadei se afla Spania, formatie care vine dupa trei succese la rand in deplasare, toate cu acelasi scor, 1-0, in fata unor echipe inferioare precum Belarus, Macedonia si Ucraina. Ibericii n-au castigat niciodata in fata Italiei din postura de oaspeti. Totusi echipa a aratat o forma excelenta in ultimele noua luni de zile, impunandu-se in toate cele sapte partide disputate.
Pariuri – Romania vs Lituania 
Info pariuri sportive X2 @ 1.36

  • Nimic nu este exclus intr-un amical de acest gen, intre doua forte ale fotbalului. Mergem insa pe mana oaspetilor, oarecum superiori la prima vedere.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,