Pariul zilei – 24.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 24 March, 2016. Postat in Pariul Zilei

Turcia vs Suedia (24.03.2016) – ora 20:45
pariul zilei2Dupa ce ieri am prins o cota de 1.95 la pariul zilei, astazi alegem una ceva mai mare, de 2.05. Meciul este tot unul amical, iar cele doua protagoniste vor fi Turcia si Suedia de aceasta data, incepand ora 20:45, ora Romaniei.
TurciaSuedia
Turcia se pregateste de turneul final din Franta, calificandu-se dupa ce a terminat pe locul trei in grupa din preliminarii. Mai exact, turcii au fost cea mai buna echipa de pe pozitia a treia in calificari, asa ca s-au calificat direct, fara baraj. Gazdele sunt fara esec in ultimele 11 partide, incluzandu-le aici si pe cele amicale. In Noiembrie 2014 a avut loc ultimul esec al gazdelor, 0-4 vs Brazilia.Echipa vizitatoare a terminat tot pe locul trei in calificarile la Euro 2016, insa a fost nevoita sa joace la baraj. Zlatan si compania au trecut acolo de Danemarca, destul de greu, scor 4-3 la general. Nordicii au avut si un final de an 2015 foarte bun, cu patru succese si doua remize in ultimele sase partide jucate. De asemenea, sunt fara esec in ultimele trei deplasari, in doua dintre ele neprimind gol.
Pariuri Turcia vs Suedia
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza- Da @ 2.05

  • Am ales sa riscam putin mai mult, pe o cota foarte atractiva. Se anunta un meci foarte interesant si spectaculos, si merita incercata aceasta cota, mai ales ca e doar un meci amical.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,