Meciul zilei – 24.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 24 March, 2017. Postat in Meciul Zilei

Irlanda vs Tara Galilor (24.03.2017) – ora 21:45
meciul zilei2Duelul dintre Irlanda si Tara Galilor pare sa fie cel mai interesant si probabil cel mai echilibrat de diseara. Partida incepe la ora 21:45 si face parte din etapa cu numarul 5 a Calificarilor la Cupa Mondiala de anul viitor.
Irlanda Tara Galilor
Irlanda este liderul Grupei D, oarecum surprinzator dupa primele patru etape. Echipa gazda a adunat zece puncte dupa trei victorii si un egal, laudandu-se si cu un golaveraj de 7-3. Irlandezii au cea mai puternica defensiva din Grupa D, cu o medie de 0.75 goluri primite pe meci pana acum. Tara Galilor se prezinta aici dupa ce incepuse promitator campania de calificare, trecand cu 4-0 de Moldova. Au urmat apoi trei remize la rand, iar Bale si colegii sai au picat pe pozitia a treia in clasament. Oaspetii au sase puncte in dreptul lor, dar si un golaveraj de 8-4, cu al doilea atac si a doua defensiva din tara.
Pariuri – Irlanda vs Tara Galilor
Info pariuri sportive Gol in repriza 2 @ 1.40

  • Irlanda si Tara Galilor nu s-ar multumi cu 0-0 diseara. Gazdele vor sa ramana pe prima pozitie, in timp ce oaspetii au nevoie de victorie pentru a reveni in cursa calificarii cu sanse reale.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!