Pariul zilei – 24.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 24 March, 2017. Postat in Pariul Zilei

Austria vs Moldova (24.03.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Austria si Moldova vor fi puse fata in fata diseara de la ora 21:45 in etapa cu numarul cinci din Calificarile Cupei Mondiale 2018. Meciul face parte din etapa cu numarul, cinci, iar pariul ales de noi astazi are o cota de 1.63.
Austria
Moldova
Austria a inceput campania de calificare promitator, cu trei puncte castigate in Georgia. Au urmat apoi trei rezultate modeste, si anume un egal contra Tarii Galilor si doua infrangeri cu Serbia si Irlanda. Asadar, austriecii au nevoie de victorie diseara pentru a pastra sanse la calificare si nu ar trebui sa aiba emotii in fata Moldovei. Moldova este pe ultimul loc in aceasta grupa, cu un singur punct adunat pana acum, dar si un golaveraj foarte slab, 2-11. Echipa a bifat trei infrangeri in primele trei etape, dupa care a venit remiza de pe terenul Georgiei, scor 1-1. Moldova a incasat in medie 2.75 goluri pe meci pana acum, asa ca defensiva lasa de dorit.
Pariuri – Austria vs Moldova
Info pariuri sportive  1 pauza / 1 final @ 1.63

  • Austria a suferit in primele patru etape, asa ca nu isi mai permite pasi gresiti. Echipa gazda are nevoie de victorie pentru a ramane in cursa calificarii si ne asteptam sa forteze inca de la inceput in meciul contra Moldovei.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!