Pronostic – Spania vs Israel – 24.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 24 March, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Spania vs Israel – 24.03.2017

Pronostic - Spania vs Israel - 24.03.2017Spania si Israel vor fi puse fata in fata diseara de la ora 21:45 in ultimul meci de pe lista celor programate astazi in Calificarile la Cupa Mondiala, zona Europei.

Asa cum ne era de asteptat, Spania este mare favorita la toate agentiile de pariuri si nu ar trebui sa intampine probleme in a se impune diseara. De altfel, ibericii au nevoie de victorie pentru a fi siguri ca raman pe prima pozitie. Momentan Spania are zece puncte, la fel ca Italia, doar ca dispune de un golaveraj mai bun, 15-1, de-a dreptul remarcabil.

Israel se afla pe un onorabil loc trei, la un singur punct in spatele Spaniei si Italiei. Chiar si asa, nu prea se pune problema calificarii, oaspetii fiind net inferiori la orice capitol. Israel vine dupa trei victorii la rand in aceasta grupa, dupa ce incepuse campania de calificare cu un esec in fata Italiei.

Pronostic: Spania -1.5 HA @ 1.40
Mizam pe o victorie destul de clara a ibericilor in meciul de diseara, mai exact am ales sa mergem pe o victorie la cel putin doua goluri diferenta, cota nefiind una impresionanta, dar merita incercata, fie single, fie combinata pe bilet.

Tags: