Meciul zilei – 24.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 23 May, 2017. Postat in Meciul Zilei

Ajax vs Man United (24.05.2017) – ora 21:45
meciul zilei2Finala EUROPA LEAGUE este cel mai tare meci din cursul acestei saptamani, urmand ca Ajax si Manchester United sa fie puse fata in fata miercuri seara de la ora 21:45. Cotele sunt inclinate usor in favoarea englezilor, asa cum era de asteptat.
Ajax
Man United
Ajax a avut un parcurs bun pana in finala, iar cel mai notabil adversar eliminat de echipa olandeza a fost Lyon, 5-4 la general in semifinale. Ajax a mai trecut de Legia, Copenhaga, Schalke si Lyon pana sa ajunga in ultimul act al competitiei. Lancierii au incheiat sezonul din Olanda pe locul doi, iar acum doresc sa incheie stagiunea cu un trofeu european.Manchester United vine dupa succesul contra lui Crystal Palace, scor 2-0 acasa, punand capat unei serii slabe de rezultate. Elevii lui Mourinho vor fi motivati sa castige trofeul, mai ales ca in Premier League au terminat pe sase si nu s-au calificat in UCL. United a castigat recent o dubla mansa cu Ajax, 3-2 la general in optimile Europa Legaue (2011-2012).
Pariuri – Ajax vs Man United
Info pariuri sportive 2 DNB @ 1.33

  • United, desi are cativa accidentati, este superioara la toate capitolele si trofeul UEL este singurul bilet catre Liga Campionilor in acest moment. Merg pe mana englezilor, cu returnarea pariului in caz de remiza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , ,