Pariul zilei – 24.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 23 May, 2017. Postat in Pariul Zilei

Sydney vs Liverpool (24.05.2017) – ora 13:00
pariul zilei2Pentru ziua de miercuri, 24 Mai 2017, am ales un pronostic la o cota de 1.75 pentru pariul zilei. Mergem pe meciul dintre Sydney FC si Liverpool, dar trebuie sa fim precauti deoarece este un meci amical la care oaspetii vor etala echipa secunda.
Sydney
Liverpool
Sydney FC este liderul la zi si detasat din A-League, prima divizie din fotbalul australian. Echipa face legea in competitia interna, avand 17 puncte avans fata de locul doi, o medie de peste doua reusite pe meci, dar si o defensiva de fier, cu 12 goluri primite in 27 de etape. De cealalta parte ii avem pe elevii lui Jurgen Klopp, care vin dupa calificarea in Champions League, terminand pe locul patru in Premier League. Cormoranii nu vin aici cu toti titularii, multi dintre jucatori urmand sa aiba o mica vacanta in aceasta perioada, de aceea avem si o cota destul de mare pentru succesul englezilor.
Pariuri – Sydney vs Liverpool
Info pariuri sportive  2 solist @ 1.75

  • Cota pentru victoria oaspetilor este un interesanta, insa trebuie repetat faptul ca Liverpool va juca in mare masura cu rezervele aici si cu juniorii. Chiar si asa, mergem pe mana britanicilor.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,