Meciul zilei – 24.05.2019

Bilet realizat de bonus in 24 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Marseille – Montpellier

Ultima etapa din Ligue 1 va stabili pozitia finala pentru Marseille si Montpellier, doua vecine in clasament care sunt despartite de un singur punct si care se vor infrunta in cea mai interesanta partida a zilei. Gazdele de la Marseille spera sa profite de faptul ca acest meci se desfasoara pe Stade Velodrome si sa ofere fanilor un motiv de bucurie in ultima reprezentatie a sezonului.

In ultimele doua partide disputate pe aceasta arena Marseille si-a dezamagit fanii suferind doua esecuri impotriva celor de la Lyon si Nantes, dar faptul ca favoritii lor au ratat calificarea in cupele europene ii intrinsteaza cel mai mult pe suporterii celor de la Marseille.
Marseille a fost invinsa in meciul din tur cu scorul de 3-0, iar in duelul de astazi va intalni o adversara care trece printr-o perioada foarte buna si nu a mai suferit nici un esec de la inceputul lunii aprilie.

In aceasta confruntare antrenorul celor de la Marseille, Rudi Garcia, nu il poate folosi pe atacantul Mario Balotelli, un fotbalist cu multa experienta care ar fi contat mult in jocul gazdelor. Casele de pariuri acorda cota 1.80 echipei gazda care este favorita la victorie, insa pariorii ar trebui sa fie constienti ca Montpellier este o adversara incomoda care nu va ceda usor in acest duel.