Pariul zilei – 24.05.2019

Bilet realizat de bonus in 24 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Academica Clinceni – FC Arges

Pana va obtine promovarea in Liga I Academica Clinceni mai are de disputat doua etape, meciul de astazi cu FC Arges Pitesti fiind o sansa foarte buna si pentru pariori de a obtine un pronostic avantajos. In primul rand trebuie sa mentionam faptul ca FC Arges nu mai are un obiectiv concret pe acest final de sezon, gruparea pitesteana a acumulat 65 de puncte si se claseaza pe locul 6.

Chiar daca nu mai poate sa coboare in clasament, FC Arges nu mai are nici sanse matematice sa termine pe primele 3 pozitii care ofera sansa participarii in Liga I. Totusi, trebuie sa va amintim ca formatia antrenata de Augustin Eduard se afla de doi ani in liga secunda si lotul pitestenilor este format din multi jucatori tineri care nu au suficienta experienta.

Academica Clinceni este o echipa la fel de tanara cu mult jucatori imprumutati de la FCSB care doresc sa se afirme pentru a evolua si sezonul urmator in Liga I. Gazdele de astazi se afla pe pozitia secunda din clasament si daca vor reusi o victorie astazi vor urca pe prima pozitie din clasament si vor avea promovarea asigurata. Avand in vedere aceste aspecte va invitam sa mizati pe varianta de 1 solist, chiar daca este cotat cu 1.45 acest pronostic prezinta multa siguranta.