Meciul zilei – 24.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 24 July, 2016. Postat in Meciul Zilei

Benfica vs Wolfsburg (24.07.2016) – ora 19:15
meciul zilei2Cel mai interesant meci amical programat astazi va avea loc la ora 19:15, ora Romaniei, atunci cand Benfica Lisabona si Wolfsburg vor fi puse fata in fata. Cotele sunt foarte echilibrat si nimic nu este exclus la un astfel de joc.
Benfica
Wolfsburg
Dupa trei meciuri amicale in care n-a rupt gura targului, Benfica tinteste victoria diseara, acesta fiind si cel mai dificil amical al verii pana acum. Vulturii au bifat o victorie, 4-0 vs Derby, un egal, 0-0 vs Setubal, dar si un esec, 0-1 vs Sheffield Wednesday in aceasta vara. Campioana Portugaliei se pregateste intens de noua stagiune, dorind sa-si pastreze titlu, dar si sa faca o impresie buna in UCL.Wolfsburg a dezamagit pe toata lumea in sezonul trecut de Bundesliga, asta desi a inceput campania din postura de vice-campioana. Verzii l-au pierdut in aceasta vara pe Andre Schurrle, vandut la Borussia Dortmund. Wolfsburg a bifat doua remize si un esec in amicalele verii. Au remizat cu PSV (1-1) si Basel (3-3), pierzand in fata lui Celtic (1-2).
Pariuri – Benfica vs Wolfsburg 
Info pariuri sportive 1X @ 1.42

  • Mizam pe cel putin un egal scos de Benfica aici, desi nici Wolfsburg nu trebuie neglijata. Se anunta un meci destul de echilibrat, insa Benfica pare usor superioara la prima vedere.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!