Pariul zilei – 24.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 24 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

Norsdjaelland vs Midtjylland (24.07.2016) – ora 19:00
pariul zilei2Cota pentru pariul zilei de astazi este de 1.70 in acest moment la Unibet. Nordsjaelland si Midtjylland se intalnesc de la ora 19:00 in cea de-a doua etapa a campionatului danez de fotbal, anuntandu-se un meci pe cinste.
Norsdjaelland
Midtjylland
Gazdele au inceput noua editie de Superliga cu o victorie categorica, scor 4-0 pe terenul lui Viborg, fiind lideri inainte de startul acestei runde. Momentan Nordsjaelland a picat pe locul patru si tinteste victoria diseara pentru a tine aproape de liderul FC Copenhaga. Echipa gazda a castigat ultimele sase meciuri directe cu Midtjylland de pe teren propriu.Formatia vizitatoare vine dupa calificarea in turul trei preliminar din Europa League, scor 5-2 la general cu Vaduz. Oaspetii au triumfat in ultima confruntare cu Nordsjaelland, scor 4-1 pe 29 Mai, insa atunci evolua pe propria arena. Ultimul esec inregistrat de Midtjylland pe teren strain a avut loc pe 1 Mai, bifand de atunci cinci succese si doua egaluri.
Pariuri – Norsdjaelland vs Midtjylland
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 1.70

  • Mizam pe goluri si de-o parte si de cealalta la aceasta partida, dat fiind faptul ca ambele formatii au atacuri foarte bune. Ultimele doua intalniri directe ne-au oferit opt goluri, scorul general fiind de 5-3 pentru oaspetii de azi.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!