Meciul zilei – 24.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 23 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Hertha vs Wolfsburg (24.09.2014) – ora 21:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei de miercuri vine din Germania Bundesliga, din etapa cu numarul cinci a campionatului german. Hertha Berlin si Wolfsburg vor fi adversare, ambele tabere avand nevoie de puncte neaparat. In stagiunea precedenta Wolfsburg a castigat ambele dueluri directe, 2-0 acasa si 2-1 pe acest teren.
Hertha Wolfsburg
Hertha Berlin nu se descurca prea bine in debutul acestui campionat, iar dupa patru etape inca se afla in cautarea primei victorii. Formatia din capitala are doua remize si doua esecuri, iar golaverajul de 7-11 nu este unul de laudat, Hertha dispunand de cea mai fragila defensiva. Cu aceste cifre, gazdele ocupa doar locul 15, primul deasupra liniei de plutire in clasament. Wolfsburg pe de alta parte este o formatie cu pretentii ceva mai mari, formatie care a fost foarte aproape sezonul trecut de a prinde un loc de UCL. Verzii au inceput si ei ezitand nou sezon, insa victoria din weekend arata semne de revenire. Trupa vizitatoare are cinci puncte si un golaveraj de 8-6, ocupand doar un modest loc 11, la numai trei puncte insa de liderul Paderborn.
Pariuri Hertha vs Wolfsburg
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.67

  • Asa cum s-a intamplat in patru din ultimele cinci confruntari directe, ne asteptam sa vedem din nou goluri si de-o parte si de alta a baricadei. De altfel, in precedentele cinci meciuri directe s-au marcat in medie fix 4,2 goluri pe meci.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,