Pariul zilei – 24.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 23 September, 2014. Postat in Pariul Zilei

Jucu vs Petrolul Ploiesti (24.09.2014) – ora 18:30
pariul zilei2Petrolul Ploiesti are o misiune usoara la prima vedere in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, gazarii urmand sa dea piept cu o formatie din ligile inferioare, si anume Jucu. Acestea doua nu s-au mai duelat pana acum. Am ales pariul zilei de la acest joc, cota fiind de 1.67 pentru alegerea noastra.
Jucu Petrolul Ploiesti
Despre Jucu nu avem foarte multe informatii, nefiind o formatie foarte populara in fotbalul romanesc. Pana sa ajunga aici, gazdele au trecut de alte cinci tururi preliminare, eliminandu-le pe rand pe Apahida (4-2), Simleul Silvaniei (3-1), Baia Mare (3-1), Gloria Bistrita (3-0) si Satu Mare (2-2 si 4-3 la pen.) Jucu porneste cu o cota de 9.00 in acest moment la bet365. Petrolul Ploiesti se poate considera net superioara din toate punctele de vedere, desi vine dupa o perioada destul de dificila, fara victorie in ultimele patru jocuri. Eliminati din cupele europene, lupii galbeni au bifat un egal si doua infrangeri in precedentele trei etape de campionat, pierzand contactul cu locurile fruntase si luandu-si gandul in mare masura de la titlu.
Pariuri Jucu vs Petrolul Ploiesti
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.67

  • Intre Jucu si Petrolul exista o diferenta enorma, diferenta care ne asteptam sa se vada foarte clar in acest joc, atat in teren cat si pe tabela, inca din prima repriza a meciului.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,