Meciul zilei – 24.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 24 September, 2015. Postat in Meciul Zilei

Montpellier vs AS Monaco (24.09.2015) – ora 19:55
meciul zilei2Astazi de la ora 19:55 vom avea parte de un duel foarte interesant intre Montpellier si AS Monaco. Desi in clasament cele doua tabere sunt departe una de cealalta, cotele oferite de agentii sunt mai echilibrate decat ne-am fi asteptat.
Montpellier AS Monaco
Montpellier este cea mai slaba formatie din Ligue 1 la ora actuala, dovada ca dupa sase meciuri disputate n-a reusit sa stranga decat un singur punct si nu se poate lauda nici cu golaverajul de 2-8. Echipa este ultima in clasament, iar in ritmul acesta probabil o vom vedea din stagiunea urmatoare in esalonul secund. Oaspetii au pierdut ultimele patru meciuri acasa in Ligue 1. De partea cealalta, AS Monaco nu s-a ridicat tocmai la nivelul asteptarilor, inregistrand doua victorii, doua egaluri si doua infrangeri pana acum. Oaspetii sunt pe locul 12 in momentul de fata, iar golaverajul de 6-8 nu le face cinste. Victoria este aproape obligatorie pentru AS Monaco, altfel ar pierde si mai mult contactul cu locurile fruntase.
Pariuri – Montpellier vs AS Monaco
Info pariuri sportive X2 @ 1.38

  • De aceasta data am ales sa nu riscam prea mult, cota nefiind una astronomica, dar acceptabila. Mergem pe mana oaspetilor, net superiori cam din toate punctele de vedere.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: