Meciul zilei – 25.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 24 September, 2015. Postat in Meciul Zilei

Reims vs Lille (25.09.2015) – ora 21:30
meciul zilei2Unul dintre cele mai atractive si mai interesante meciuri de vineri seara va avea loc in Franta Ligue 1. Reims si Lille se vor infrunta in cea de-a opta etapa a campionatului francez, anuntandu-se un meci pe cinste, intre doua formatii greu de depasit.
Reims Lille
Reims s-a prezentat admirabil in primele sapte etape, dovada ca se afla pe pozitia a cincea, cu 12 puncte, pierzand un singur meci pana acum. Gazdele au un golaveraj de 10-6, atacul fiind intr-o forma buna, insa nici defensiva nu e mai prejos. E bine de stiut ca Reims a bifat doua victorii si un rezultat de egalitate in cele trei partide jucate acasa pana acum, avand o medie de doua reusite pe meci. De partea cealalta, Lille ramane in continuare o formatie care se bazeaza mult pe jocul defensiv, dovada ca are cea mai solida aparare din campionat, cu un golaveraj de 2-2. Atacul ramane marea problema a oaspetilor, dovada ca au marcat un gol la trei partide pana acum. Echipa vizitatoare are sapte puncte dupa ce a bifat o victorie, patru remize si un singur esec pana acum, fiind a 13-a clasata.
Pariuri – Reims vs Lille
Info pariuri sportive Sub 2.5 goluri @ 1.48

  • Reims este o formatie solida si foarte greu de depasit, insa nici Lille nu este mai prejos, fiind recunoscuta pentru defensiva foarte solida. Mergem astfel pe maximum doua reusite intre protagonistele din acest duel.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: