Pariul zilei – 25.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 24 September, 2015. Postat in Pariul Zilei

Moreirense vs FC Porto  (25.09.2015) – ora 22:30
pariul zilei2Moreirense si FC Porto vor fi puse fata in fata vineri seara de la ora 22:30 in cea de-a sasea etapa a campionatului Portugaliei. De aici am ales si noi pariul zilei pentru vineri, cota fiind una foarte atractiva, 1.93 in momentul de fata.
Moreirense FC Porto
Moreirense nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor pana acum, iar in ritmul acesta are sanse mici de a evita retrogradarea. In orice caz e prea devreme sa facem calcule, dar gazdele au inregistrat un egal si patru infrangeri pana in momentul de fata, golaverajul de 2-9 fiind al doilea cel mai slab din Primeira Liga. Echipa este penultima clasata in conditiile actuale. FC Porto in schimb se afla la polul opus, in fruntea clasamentului, cu 13 puncte din 15 posibile si un golaveraj admirabil de 10-2. Echipa vine dupa victoria pretioasa in fata rivalei Benfica, 1-0 acasa. Oaspetii sunt la egalitate de puncte cu Sporting Lisabona, insa golaverajul mai bun ii mentine in continuare pe pozitia fruntasa in clasament.
Pariuri Moreirense vs FC Porto
Info pariuri sportive: FC Porto -1.5 AH @  1.93

  • FC Porto a facut legea pana acum in campionatul Portugaliei, iar contra penultimei clasate nu ne asteptam la altceva decat la o victorie clara, la cel putin doua goluri diferenta.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: