Meciul zilei – 24.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Bursaspor vs Fenerbahce (24.11.2014) – ora 20:00
meciul zilei2Bursaspor si Fenerbahce vor oferi unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei, si anume cele doua vor inchide etapa a zecea din Turcia Super Liga, astazi de la ora 20:00. Cotele sunt echilibrate, insa este clar faptul ca oaspetii au prima sansa in aceasta deplasare.
Bursaspor Fenerbahce
Bursaspor este o formaatie de mijlocul clasamentului, fiind a noua clasata la ora actuala. Echipa a inceput modest campionatul, insa in ultimele patru etape a bifat doua victorii si doua remize, fiind in crestere de forma. Cifrele echipei sunt 14 puncte si un golaveraj de 15-9, avand a doua defensiva din campionat alaturi de Fenerbahce, dupa cea a lui Basaksehir cu numai cinci goluri incasate. Fenerbahce s-a aratat superioara pana acum, lucru care reiese si din cifrele echipei. Campioana en-titre are 19 puncte si un golaveraj de 13-9, ceva mai slab decat al adversarilor, atacul nereusind sa rupa gura targului. Aceste cifre plaseaza echipa pe locul doi la ora actuala, insa o victorie i-ar readuce pe oaspeti pe prima pozitie a clasamentului, peste Besiktas.
Pariuri Bursaspor vs Fenerbahce
Info pariuri sportive: X2 @ 1.44

  • Bursaspor vine dupa cateva rezultate bune, insa nu se poate compara cu Fener la ora actuala, fiind o echipa de mijlocul clasamentului, pe cand campioana en-titre se bate si in aceasta stagiune la titlu.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!