Pronostic – Aston Villa vs Southampton – 24.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 November, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic tottenham aston villa premier league

Etapa cu numarul 12 din Premier League va fi incheiata astazi pe Villa Park, acolo unde Aston Villa va primi vizita revelatiei Southampton incepand cu ora 22:00, ora Romaniei. La pariuri oaspetii au prima sansa, asa cum era de asteptat dupa ceea ce am vazut in actuala stagiune.

Aston Villa a inceput campionatul ca din tun, cu trei victorii in primele patru etape, insa cu alea au ramas gazdele si pana astazi. Echipa are 11 puncte si un golaveraj de 5-16, marcand un singur gol in precedentele sapte etape, acesta fiind de departe punctul lor slab. Delph si compania sunt pe locul 17, primul de deasupra liniei de plutire, iar o victorie diseara ar insemna enorm, desi e greu de crezut ca vom vedea asa ceva.

Southampton este revelatia campionatului, dupa cum am spus, dovada ca dupa 11 etape echipa se afla pe locul secund, la un punct peste ocupanta locului trei Manchester City si la sapte in spatele liderului Chelsea, dar cu acest meci mai putin disputat. “Sfintii” au un golaveraj formidabil de 23-5, laudandu-se de departe cu cea mai solida defensiva, fiind singurii care au primit mai putin de zece goluri in Premier League pana acum.

Pronostic: 2 solist @ 1.70
Ne asteptam ca forma excelenta a oaspetilor sa continue, plus ca avem parte si de o cota atractiva in acest moment pentru 2 solist. Mizam pe victoria oaspetilor, Aston Villa fiind in cadere libera.