Meciul zilei – 24.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 December, 2014. Postat in Meciul Zilei

Spezia vs Lanciano (24.12.2014) – ora 16:00
meciul zilei2Spezia si Lanciano se vor intalni astazi, 24 Decembrie, de la ora 16:00, in cadrul celei de-a 20-a etape a campionatului din liga secunda italiana. Balanta cotelor este una echilibrata, asa cum era de asteptat sa se intample intre doua vecine de clasament.
Spezia Lanciano
Spezia a bifat o victorie, doua egaluri si doua infrangeri in precedentele cinci etape, ajungand sa fie a cincea in clasament. Echipa gazda are 29 de puncte si un golaveraj de 20-16, avand de altfel a doua defensiva din campionat dupa Modena. Gazdele au doua puncte in spatele locului secund, ultimul ce asigura promovarea, insa nici un loc de play-off (3-8) nu ar fi rau. Lanciano se afla intr-o situatie asemanatoare, insa este cu o pozitie mai sus in clasament datorita golaverajului, 27-21, avand acelasi numar de punct in rest. Oaspetii au inregistrat un succes si patru remize in ultimele cinci jocuri de campionat, fiind campionii egalurilor, cu 11 in 19 etape. Lanciano a obtinut 12 puncte din 27 posibile pe teren strain.
Pariuri Spezia vs Lanciano
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.60

  • Mizam pe o partida stransa si echilibrata intre cele doua formatii, fara prea multe reusite. Cele doua sunt vecine de clasament, punctul lor forte fiind apararea, mai ales intr-o liga in care atacul nu este prioritar in totalitate.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!