Pariul zilei – 24.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 December, 2014. Postat in Pariul Zilei

Besiktas vs Adana Demirspor (24.12.2014) – ora 14:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi vine din al treilea tur al Cupei Turciei, acolo unde Besiktas si Adana Demirspor vor fi adversare in cea de-a treia etapa a fazei grupelor, gazdele nepermitandu-si pasi gresiti intr-un astfel de duel.
Besiktas Adana Demirspor
Este limpede ca Besiktas are prima sansa la toate agentiile de pariuri, iar noi ne asteptam sa se impuna fara prea mari batai de cap. Echipa gazda are trei puncte si un golaveraj de 4-1 in aceasta grupa, iar o victorie ar insemna un pas inainte catre calificare, mai ales ca se distanteaza la trei puncte de ocupanta locului secund. Cota pentru 1 solist este sub 1.30 in majoritatea cazurilor. Adana Demirspor a bifat doua victorii si trei infrangeri in ultimele cinci deplasari jucate, insa in fata unor echipe mult mai modeste decat Besiktas din toate punctele de vedere. Tot trei puncte au si oaspetii in aceasta grupa, insa golaverajul lor este ceva mai slab, de 2-2. Este greu de crezut ca vor putea emite pretentii foarte mari intr-o astfel de deplasare.
Pariuri Besiktas vs Adana Demirspor
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.65

  • Besiktas pare sa fie cea mai puternica formatie a sezonului curent in Turcia, iar contra unei formatii de liga inferioara nu ne asteptam sa aiba vreo problema, ba din contra, sa controleze jocul aproape in totalitate, inclusiv pe tabela.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!