Meciul zilei – 24.12.2018

Bilet realizat de bonus in 24 December, 2018. Postat in Meciul Zilei

Antalyaspor – Fenerbache

Cea mai mare dezamagire din aceasta editie a campionatului Turciei este Fenerbache, un club cu o istorie de invidiat care a ajuns in acest moment sa lupte pentru evitarea retrogradarii. Chiar daca este una dintre cele mai iubite cluburi din Estul Europei, Fenerbache a reusit sa adune doar 15 puncte pana acum si ocupa locul 17, la doar 3 puncte de ultima clasata, Rizespor.

Adversara de astazi a celor de la Fenerbache este Antalyaspor, formatie care se afla pe pozitia a saptea in clasament si are ca obiectiv o calificare in cupele europene. Fanii celor de la Fenerbache spera ca dupa numirea lui Ersun Yanal pe postul de antrenor principal jucatorii sa fie mai motivati si sa aduca mai multe puncte pentru a scoate clubul din aceasta decadere. In lotul oaspetilor de astazi se afla cativa dintre cei mai importanti jucatori din campionatul Turciei, printre cele mai cunoscute nume ii vom reaminti pe Andre Ayew, Roberto Soldado, Mathieu Valbuena sau capitanul Mehmet Topal.

Calitatea fotbalistilor de la Fenerbache este net superioara fata de cea a lotului detinut de Antalyaspor, dar presiunea care este acum pe formatia din Istanbul ii poate ajuta pe gazde sa obtina un rezultat pozitiv. Este destul de dificil sa anticipam castigatoarea acestui duel, dar va sugeram sa mizati pe optiunea sub 2.5 goluri cotata cu 1.95 si va invitam sa urmariti acest meci foarte tensionat.