Pariul zilei – 24.12.2018

Bilet realizat de bonus in 24 December, 2018. Postat in Pariul Zilei

Akhisarspor – Konyaspor

In ajunul Craciunului nu sunt programate foarte multe meciuri, dar pariorii pot obtine o cota foarte profitabila din partida care va avea loc intre Akhisarspor si Konyaspor, doua formatii cu obiective diferite in campionatul Turciei. Gazdele de Akhisarspor au evoluat in acest an in grupele Europa League, dar singurul punct obtinut de jucatorii antrenanti de Cihat Arslan a fost obtinut chiar in ultima partida cu belgienii de la Standard Liege.

Din pacate, castigatoarea Cupei Turciei a terminat pe ultima pozitie in grupa J din Europa League si nici in campionat lucrurile nu sunt mai optimiste. Cele 16 puncte obtinute pana acum ii situeaza pe gazdele acestei partide in zona de retrogradare si trebuie sa mai amintim ca Akhisarspor nu va putea conta in acest duel pe Yevgen Seleznov, un atacant ce a contribuit semnificativ la rezultatele bune din acest sezon.

Chiar daca este cotata cu sansa a doua la victorie, formatia oaspetilor traverseaza o perioada foarte buna si increderea jucatorilor de la Konyaspor ar putea fi factorul decisiv in aceasta intalnire. De asemenea, pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca Konyaspor a pierdut un singur meci in ultimele 5 etape, iar noi va propunem sa mizati pe varianta de sansa dubla X2 cotata cu 1.50 deoarece aceasta optiune va aduce profit si in cazul in care cele doua grupari termina la egalitate.