Meciul zilei – 25.01.2016

Bilet realizat de Pariuri in 25 January, 2016. Postat in Meciul Zilei

Levante vs Las Palmas (25.01.2016) – ora 21:30
meciul zilei2Oferta de astazi nu este tocmai cea mai generoasa, iar meciul zilei de azi vine din Primera Division, acolo unde Levante si Las Palmas vor fi adversare de la ora 21:30, in cea de-a 21-a etapa a campionatului spaniol.
LevanteLas Palmas
Levante n-a avut deloc un sezon laudabil pana in acest moment, iar dupa 20 de runde scurse echipa se afla pe ultima pozitie in clasament, cu 14 puncte in dreptul ei. Gazdele au cinci puncte sub primul loc salvator, iar daca vor continua in acelasi ritm e limpede ca din stagiunea urmatoare ii vom vedea in Segunda Division. Golaverajul de 17-36 este de asemenea unul foarte slab.Nici Las Palmas nu se poate lauda cu o situatie prea buna, insa echipa oaspete era deasupra liniei de plutire inaintea etape. In urma rezultatelor din weekend, echipa nou-promovata a picat pe locul 18, cu 18 puncte si un golaveraj de 19-30. Doar un punct au oaspetii sub prima pozitie salvatoare, asa ca un rezultat bun ar rezolva situatia de moment.
Pariuri – Levante vs Las Palmas 
Info pariuri sportive  Sub 2,5 goluri @ 1.60

  • Se intalnesc doua dintre echipele cu cele mai slabe atacuri din Primera Division, iar noi ne asteptam la un joc strans si echilibrat, mai putin spectaculos si implicit fara prea multe reusite.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,