Pariul zilei – 25.01.2016

Bilet realizat de Pariuri in 25 January, 2016. Postat in Pariul Zilei

Burnley vs Derby (25.01.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Avem o cota foarte atractiva astazi la biletul zilei, 2.00, mai exact. Meciul care ne-a atras atentia vine din Anglia Championship, acolo unde Burnley o va gazdui pe Derby County in cea de-a 28-a etapa a campionatului.
BurnleyDerby
Burnley este intr-o forma foarte buna la ora actuala, venind dupa patru etape in care a castigat zece puncte. Echipa se afla pe loc d eplay-off momentan, pe locul cinci mai exact, cu 48 de puncte si un golaveraj de 42-24. Gadzele pot urca pe podium in cazul unei victorii diseara, insa cert este ca au o sansa buna in cursa promovarii.De cealalta parte, Derby County spera si ea sa revina pe prima scena a fotbalului englez. Echipa oaspete este a patra in clasament, cu 49 de puncte, unul in plus fata de adversarii de diseara. Oaspetii sunt totusi intr-o forma mult mai slaba, dovada ca n-au reusit sa se impuna in nici unul din ultimele patru jocuri de campionat.
Pariuri Burnley vs Derby
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza – Da @ 2.00

  • Cele doua tabere s-au descurcat bine in aceasta stagiune, in special din punct de vedere ofensiv, marcand impreuna fix 80 de goluri in 27 de runde.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,