Meciul zilei – 25.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 25 February, 2017. Postat in Meciul Zilei

Betis vs Sevilla (25.02.2017) – ora 17:15
meciul zilei2Betis si Sevilla vor fi puse fata in fata astazi de la ora 17:15 in derby-ul Andaluziei, meci care face parte din cea de-a 24-a etapa a campionatului Spaniol. Cotele sunt destul de echilibrate, iar linia de cartonase la pariuri este destul de sus.
BetisSevilla
Betis Sevilla a bifat doar trei remize si doua esecuri in ultimele cinci etape de campionat, mentinandu-se la opt puncte deasupra zonei de retrogradare. Echipa gazda are 24 de puncte si un golaveraj de 22-35, suferind in continuare la nivel ofensiv. Gazdele au pierdut doar doua meciuri acasa in acest campionat.Sevilla se lauda cu un bilant bun in deplasare, inregistrand sase victorii, trei remize si trei rezultate de egalitate, plus ca are o medie de aproape doua goluri marcate pe meci. Echipa dispune de un bilant bun per total, fiind a treia clasata in Spania, la doar trei puncte in spatele liderului Real Madrid. In tur Sevilla a castigat cu 1-0 acasa.
Pariuri – Betis vs Sevilla 
Info pariuri sportive 2 DNB @ 1.48

  • Intr-un astfel de derby nu putem spune ca este exclus un rezultat. Totusi oaspetii au de partea lor cam toate argumentele, asa ca mizam pe victoria Sevillei, cu returnarea mizei in cazul unui rezultat de egalitate.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!