Pariul zilei – 25.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 25 February, 2017. Postat in Pariul Zilei

RB Leipzig vs FC Koln (25.02.2017) – ora 16:30
pariul zilei2Dupa inceputul bun de weekend, astazi mergem pe o cota de 1.66 la pariul zilei. Ne-am oprit asupra partidei din Germania Bundesliga, dintre RB Leipzig si FC Koln. Lovitura de start va avea loc la ora 16:30, ora Romaniei.
RB Leipzig
FC Koln
Desi a redus din motoare dupa pauza de iarna, Leipzig inca se tine bine, cu sanse de-a dreptul foarte mari sa termine pe loc de Champions League. Echipa a inceput sezonul ca nou-promovata, insa acum este pe locul secund, cu 45 de puncte in dreptul ei, opt peste Dortmund si cinci sub Bayern Munchen, vecinele de clasament.FC Koln a castigat un singur punct in ultimele doua etape de campionat. Desi are a doua defensiva din campionatul Germaniei, echipa oaspete a primit cel putin un gol in patru din precedentele cinci partide oficiale. Meciul tur s-a incheiat la egalitate, scor 1-1 pe terenul celor de la Koln.
Pariuri – RB Leipzig vs FC Koln
Info pariuri sportive  1 solist @ 1.66

  • La prima vedere, Leipzig este superioara, avand in vedere ce a aratat pana acum. Mergem pe victoria gazdelor, cu precizarea ca in ultimele 12 ore cota a inceput sa scada.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!