Meciul zilei – 25.04.2019

Bilet realizat de bonus in 25 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Steaua Rosie – Partizan Belgrad

Cele mai iubite cluburi din Serbia se vor intalni in aceasta seara de la ora 20:00 in duelul orasului Belgrad, un derby pe care fanii celor de la Steaua Rosie si Partizan il asteapta de foarte mult timp. In momentul de fata Steaua Rosie este favorita la victorie, pe langa faptul ca va benefica de avantajul terenului propriu, echipa antrenata de Vladan Milojevic este lider in campionatul Serbiei, cu un avans de 4 puncte fata de Radnicki Nis si la o diferenta de 15 puncte fata de Partizan.

Singura infrangere suferita de Steaua Rosie in aceasta editie de campionat a fost inregistrata chiar in etapa precedenta in care a fost surclasata de Cukaricki cu scorul de 3-2, dupa ce Steaua Rosie conduce cu scorul de 2-0 dupa 20 de minute. Acest esec a mai scazut din increderea jucatorilor, insa in duelul de astazi cu Partizan acestia vor evolua la potentialul maxim.

Trebuie sa mai amintim ca ultimele 4 deplasari efectuate de Partizan in campionat s-au terminat cu infrangerea oaspetilor, iar ultimul meci in care Partizan a reusit sa evite infrangerea pe un teren strain a fost tot intr-o partida cu Steaua Rosie disputata la inceputul lunii martie. Acel duel s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1, dar astazi va invitam sa mizati pe victoria celor de la Steaua Rosie care va poate aduce cota 1.80, iar pentru gazdele de astazi va reprezenta un pas mai aproape de un nou titlu de campioana.