Pariul zilei – 25.04.2019

Bilet realizat de bonus in 25 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Zurich – FC Basel

Una dintre cele mai puternice echipe din Elvetia este FC Basel, o formatie care se lupta an de an pentru titlul de campioana si care in aceasta seara se va deplasa la FC Zurich. Acest meci reprezinta semifnala Cupei Elvetiei, un trofeu pe care fotbalistii de la FC Basel spera sa il castige in conditiile in care Young Boys este deja campioana si Cupa a ramas ultimul trofeu disponibil.

FC Basel a inregistrat in ultimele 5 partide 3 victorii si nu are nici o infrangere in 2019, in timp ce echipa din Zurich a suferit 4 esecuri in ultimele 5 partide si moralul jucatorilor este foarte scazut. Avand in vedere faptul ca Zurich se afla foarte aproape de zona de retrogradare, nu ar fi nici o surpriza daca gazdele de astazi nu vor fi atat de motivate ca echipa oaspetilor, iar FC Basel sa obtina calificarea chiar dupa cele 90 de minute regulamentare.

Ultima confruntare directa dintre cele doua adversare s-a terminat cu victoria celor de la Basel cu scorul de 2-0 tot pe acest stadion, deci trupa antrenata de Marcel Koller este favorita pentru calificarea in finala Cupei. Avand in in vedere toate aspectele expuse in acest articol va invitam sa mizati pe o victorie a echipei din Basel care este cotata cu 1.80 si poate reprezenta cea mai profitabila alegere a zilei.