Meciul zilei – 25.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 May, 2014. Postat in Meciul Zilei

Siena vs Padova (25.05.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Meciul zilei de azi, 25 Mai, vine din Italia Serie B, din penultima etapa a campionatului mai exact, cea cu numarul 41. Siena si Padova vor fi adversare de la ora 21:30.
Meciul tur s-a incheiat nedecis la Padova, scor 2-2 la capatul unui meci foarte spectaculos.
Siena Padova
Siena vine dupa doua victorii la rand, victorii care au readus-o pe locurile de play-off. Formatia gazda are 58 de puncte si un golaveraj de 55-39. Trebuie amintit faptul ca Siena a primit o penalizare de opt puncte din partea federatiei, iar daca nu ar fi exista aceasta, echipa s-ar fi aflat acum pe podium, cu sanse mari de promovare directa. Siena a strans 41 de puncte acasa, fiind cea mai buna la acest capitol in Serie B alaturi de alte doua echipe. Padova pe de alta parte vine la acest meci fara sperante de salvare, ba chiar si fara sperante la unul din locurile de baraj. Echipa oaspete se afla pe locul 20 cu 38 de puncte si un golaveraj de 43-60, fiind prima din zona locurilor ce retrogradeaza direct, la sase puncte de zona ce joaca barajul, cu doua etape ramase, si la sapte puncte de zona salvatoare in acest moment. Apararea este de departe punctul slab.
Pariuri Siena vs Padova
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.57

  • Avand in vedere miza foarte mare pentru Siena, nu ne asteptam la altceva din partea echipei gazda decat la o victorie in aceasta seara, mai ales in fata uneia dintre echipele codase.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , ,