Pariul zilei – 25.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

IFK Goteborg vs Norrkoping (25.05.2014) – ora 18:30
pariul zilei2Pariul zilei de azi, 25 Mai, are o cota de 1.85 in acest moment in oferta bet365 si vine din prima liga suedeza, de la meciul dintre IFK Goteborg si Norrkoping, dni cadrul etapei cu numarul 11.
Precedentele doua meciuri au fost castigate de IFK, scor 2-1 in deplasare si 2-0 in ultimul meci de pe teren propriu.
IFK Goteborg Norrkoping
Dupa zece etape scurse echipa gazda a bifat patru victorii, cinci remize si un esec, avand in acest moment doar 17 puncte, cu opt sub liderul Malmo. IFK Goteborg se afla pe locul sase, golaverajul de 13-7 fiind unul de laudat, mai ales din punct de vedere al defensivei, cea mai solida din campionat la ora actuala. Surprinzator sau nu, Goteborg s-a descurcat mai bine in deplasare decat acasa pana acum. Norrkoping de partea cealalta a baricadei este una dintre echipele slabe ale acestui campionat, dovada ca dupa zece etape a adunat doar 11 puncte si un golaveraj de 8-15, avand cel mai slab atac din Suedia. Forma de moment lasa de asemenea de dorit, cu patru infrangeri in ultimele cinci etape disputate. Norrkoping a inscris doar de doua ori in cele cinci deplasari bifate pana in acest moment.
Pariuri IFK Goteborg vs Norrkoping
Info pariuri sportive: IFK Goteborg -1.0 HA @ 1.85

  • Ne asteptam ca diferenta dintre cele doua tabere, si anume superioritatea clara a gazdelor, sa se vada si pe tabela de marcaj, iar IFK Goteborg sa castige fara prea mari emotii acest meci de pe teren propriu.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,