Pronostic – Olympiakos vs Panathinaikos – 26 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 25 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Olympiakos vs Panathinaikos
pronostic Olympiacos vs Panathinaikos grecia baschetCele mai tari campionate ale Europei au luat sfarsit, la fel s-a intamplat si cu Liga Campionilor, respectiv Europa League, moment in care ne indreptam atentie fie catre alte intreceri fotbalistice, fie pe alte sporturi poate la fel de interesante.Fiind o zi de luni, ne-am gandit sa poposim nitel in baschetul grec, acolo unde Olympiacos intalneste Panathinaikos in finala campionatului. In prima faza, PAO a celebrat victoria, scor 59-56, preluand astfel conducerea seriei cu 1-0. Urmatorul joc se va disputa, luni, la Pireu, in sala lui Olympiakos. Nu putem spune decat ca ne asteapta un nou meci incendiar intre cele doua superputeri ale baschetului grec, cu Olympiakos avand un usor avantaj prin prisma faptului ca evolueaza “acasa”.

Olympiakos nu a avut nicio sansa pe OAKA Arena, fiind condusa mai tot timpul. In plus de asta, diferenta dintre cele doua formatii a fost la un moment dat si de 13 puncte in favoarea lui Panathinakos, respectiv 10 puncte in ultimul sfert.

Primul 5 al lui Olympiacos: Spanoulis, Mantzaris, Printezis, Lojeski, Dunston

PAO a jucat la totul sau nimic in primul meci si i-a iesit. Cel mai important factor al victoriei lui Panathinaikos poate fi, fara dar si poate, defensiva extrem de puternica. Aceasta a oprit adversarul la 56 de puncte, in ciuda faptului ca nici PAO nu a atins cine stie ce cifre. In final, a fost o diferenta de doar 3 puncte, cu mentiunea ca, pe parchet, lucrurile au fost clare din primul pana in ultimul minut.

Primul 5 al lui Panathinaikos: Diamantidis, Ukic, Curry, Fotsis, Lasme

La intrebarea ce se va intampla in cel de-al doilea meci, nu avem un raspuns exact, insa cu toate acestea ne asteptam la un numar ceva mai generos de puncte. Limita a fost stabilita undeva pe la 137 de puncte. Cu aceasta ocazie, va recomandam sa mizati pe marcarea a cel putin atatea puncte in meci pe parcursul celor 4 reprize. 1.90 este cota oferita de Bet365 pentru acest pronostic!

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO