Meciul zilei – 25.05.2019

Bilet realizat de bonus in 25 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Sporting Lisabona – FC Porto

Ultima partida a sezonului pentru Sporting Lisabona si FC Porto va fi finala Cupei Portugaliei in care cele doua grupari vor incerca sa castige trofeul. FC Porto are un plus de incredere dupa victoria obtinuta in urma cu o saptamana pe teren propriu, un meci care s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru Porto dar nu a fost suficient pentru a aduce titlul de campioana pentru formatia antrenata de Sergio Conceicao.

FC Porto a terminat pe pozitia secunda a clasamentului la doar 2 puncte in spatele celeilalte rivale din Lisabona, Benfica, dar nu trebuie omis faptul ca defensiva dragonilor a primit cele mai putine goluri in campionat si nu are nici o infrangere in ultimele 5 meciuri. Sporting Lisabona este formatia cotata cu sansa a doua la cucerirea trofeului, dar nu trebuie sa uitam ca jucatorii pregatiti de antrenorul olandez Marcel Keizer au condus pana in minutul 78 al meciului in conditiile in care Sporting evolua in inferioritate numerica din minutul 17.

Sporting a reusit eliminarea adversarei de astazi si din Cupa Ligii dupa o partida foarte echilibrata si astazi ne asteptam din nou la un scor foarte strans chiar daca cel mai recomandat pronostic ramane o victorie a celor de la FC Porto cotata cu 1.95 de majoritatea agentiilor de pariuri.