Pariul zilei – 25.05.2019

Bilet realizat de bonus in 25 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Astra Giurgiu – Viitorul Constanta

Finala Cupei Romaniei reprezinta o sansa foarte buna pentru Viitorul Constanta de a castiga al doilea trofeu important din istoria clubului, insa pana la sarbatorirea unui nou succes trupa antrenata de Gheorghe Hagi va trebui sa o invinga pe Astra Giurgiu. Ambele finaliste au evoluat in Play-off-ul pentru cupele europene, insa doar Viitorul a reusit sa termine in primele 3 clasate si sa isi asigure participarea in urmatoarea editie de Europa League.

Astra Giurgiu a obtinut doar 2 meciuri fara infrangere in faza de Play-off, ambele partide fiind impotriva celor de la Sepsi.
In confruntarile directe cu Viitorul, cei de la Astra Giurgiu au suferit doua esecuri usturatoare la 3 goluri diferenta ceea ce inseamna ca diferenta dintre cele doua adversare este semnificativa in acest moment. Moralul giurgiuvenilor nu este unul foarte bun in comparatie cu entuziasmul existent in vestiarul constantenilor, lotul celor de la Viitorul fiind format in mare parte din tineri care doresc sa se afirme pentru a fi transferati la cluburile mari din strainatate.

Cei mai multi scouteri il vor urmari pe Ianis Hagi, capitanul Viitorului a fost omul decisiv in multe partide din acest sezon si poate aduce un nou trofeu pentru echipa sa, acest pronostic este cotat cu 1.55 si poate fi castigator si in cazul in care Viitorul se impune dupa prelungiri.