Meciul zilei – 25.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 25 June, 2015. Postat in Meciul Zilei

Kruoja vs Stumbras (25.06.2015) – ora 18:00
meciul zilei2Kruoja si Stumbras vor fi puse fata in fata astazi de la ora 18:00 intr-unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei, oferta nefiind nici foarte generoasa astazi. Partida face parte din cea de-a 18-a etapa a campionatului din Lituania A Lyga.
Kruoja Stumbras
Kruoja nu prea mai sperie pe nimeni in Lituania sezonul acesta, dovada ca dupa 17 etape scurse se afla pe locul opt din zece, cu doar trei victorii si 14 puncte in dreptul lor. Gazdele sunt la sapte puncte peste ultima pozitie, singura care retrogradeaza, nepunandu-se problema de asa ceva momentan. O victorie i-ar urca pe cei de la Kruoja o pozitie in clasament, cel putin pentru moment. De cealalta parte a baricadei se afla Stumbras, o echipa fara pretentii prea mari, dar care sta ceva mai bine decat Kruoja momentan, fiind a saptea, cu 16 puncte, doua peste adversarii de astazi. Golaverajul de 24-30 nu impresioneaza, marea problema fiind defensiva, cu o medie de aproape doua goluri primite pe meci pana in momentul de fata, oaspetii avand si o restanta jucat.
Pariuri – Kruoja vs Stumbras
Info pariuri sportive Sub 3.5 goluri @ 1.43

  • Campionatul din Lituania este unul generos in reusite, insa acum se duleaza doua echipe modeste din punct de vedere ofensiv, astfel ca mizam pe maxim trei reusite, avand parte de o cota acceptabila.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!